Wie zijn wij?

Wij zijn een groothandel in industriële verpakkingsmaterialen en kado verpakkingen. We bestaan al bijna 35 jaar doordat we een klein, flexibel team zijn dat goed luistert en meedenkt met de klant.

inpakken

Wat doen wij?

Wij leveren een groot assortiment verpakkingsmaterialen uit voorraad. Sinds kort verkopen we ook kadopapier, kadozakjes, bloemenfolie en wat u nog verder nodig hebt om een mooi kadootje te maken voor uw klanten.

Informatie

 

De Brabantse VerpakkingsHandel b.v. levert al meer dan 35 jaar dozen op maat in hoeveelheden vanaf één doos. 

Op maat gemaakte dozen kunnen, tegen geringe meerkosten, in 5 werkdagen geleverd worden. Wij staan bekent om de snelle levering en kwaliteit, maar ook om ons deskundig advies. Wij wijzen u, als dit nodig is, ook op bepaalde regels en voorschriften bij het verpakken.

Onder de buttons vind u verschillende producten. Zo vind u onder de button 'bescherming' verschillende materialen zoals golfkarton en luchtkussenfolie. Onder 'omsnoeren' vind u verschillende materialen om uw producten goed vast te maken op de pallet met bijvoorbeeld staal- of polyesterband. Onder de button 'verzenden' vind u verschillende enveloppen en etiketten.

Neemt u gerust een kijkje en heeft u iets te verpakken dan weet u ons te vinden.

Sinds kort zijn wij dealer van kadoverpakkingsmaterialen van o.a. het merk Original Giftwrap. We kunnen een breed assortiment leveren en het merendeel is uit voorraad leverbaar. Waaronder: Kadopapier, papieren zakjes, krullint, vloeipapier en (gondel)doosjes. Met ons assortiment kunt u zelf een leuk bij elkaar passend pakket samenstellen. Geheel vrijblijvend nodigen we u graag uit om onze “winkel/showroom" aan de Galliërshof 24 te Oss te komen bekijken.

Of zie onze webshop www.kadopapier.net.